SFOen

Øster Jølby Friskole - Søndervej 43, Ø. Jølby - 7950 Erslev   |   Tlf. 97 74 12 36   |   E-mail: kontor@ojf.dk

SFOen

Der er tilknyttet en SFO, der har til huse i Kunsthuset (Ole Jacobsensvej 4), men som også bruger de fantastiske udenomsarealer omkring skolen. Vi lægger stor vægt på at lave såvel indendørs- som udendørsaktiviteter med børnene, og der er tit gang i bålpladsen, hulebyggeri og værkstedsarbejder.

Skolefritidsordningen er ikke en forlængelse af skoledagen, men er stedet, hvor børn lærer gennem leg og fri udfoldelse. Vi finder det vigtigt, at børn har tid til at være børn, tid til fordybelse, tid til kreativt samvær og forståelse for, at der skal være plads til alle.

Traditioner i SFO'en:

• Vi gør en del ud af børnenes fødselsdage, og årets højtider fejret på behørigt vis
  • Vi holder en bedsteforældredag, hvor vi åbner huset og viser, hvad vi laver
  • Vi deltager i Friskolens årlige lejrtur sammen med skolens yngste elever
  • Vi afholder sommerfest, hvor vi spiser sammen, laver skattejagt, leger og har "diskotek"

Personalet i SFO'en består af Lene, Hanne, Peter og Lasse, der laver en masse sjove aktiviteter med børnene og så Susanne, som sørger for at børnene får friskbagt og sundt brød.

SFO'en har åbent dagligt fra kl. 6.15 - 8.00 og igen fra kl. 12.45 - 17.00

En fuldtidsplads koster 825 kr. i måneden mens en bussfo (mad og følgen til første bus) koster 300 kr.

Kontakt SFO på 97742236 eller Lene: 28251799